Co se kdy v Živybaru děje...

 

 PO 26.2.2018 17.00 - 19.30
Kurz RAW ZÁKLADY I.
 

  • Zvu Vás na kurz základů živé stravy. Proč s tím RAW
    dnes lidé dovedout tolik blbnout? Co nám to raw do života přináší a co z výhod vitariánství si každý může přinést
    k sobě domů a aplikovat při jakémkoli druhu jídelníčku.
  • Kurzem vás provede Markéta, pátým rokem na živé stravě
  • Cena: 450,- {v ceně kurzovné, suroviny v BIO kvalitě, ochutnávky}

 

 

ST 14.3.2018 16.30 - 18.00
Chceš-li mít pevný kořínek, dej klíčit pár semínek
 

  • Záleží Vám na tom, jakými živinami zásobíte chrám své duše a rádi byste měli po celý rok přísun vitamínů, minerálů a bílkovin v organické podobě?

    Vyzkoušejte klíčky, koncentrovanou energii pro Váš život.

    Máte-li zájem, přijďte si poslechnout informace:

    ·         proč, jak a co klíčit;

    ·         jaké benefity Vám, Vašim dětem a rodině konzumace klíčů může přinést;

    ·         jak snadné je klíčit v domácích podmínkách s minimálními náklady.

     

    Součástí semináře budou i praktické rady, recepty a další postřehy.
    Vstupné 150 Kč.

    Seminářem Vás provede Eva Gábová, maminka dvou dětí snažící se proniknout do tajů zdraví těla a duše.
     

 

PO 19.3.2018 9.00 - 11.30
Kurz vaření i nevaření pro nejmenší - výživa v nejútlejším věku

  • Čím, kdy a proč nejlépe krmit naše nejmenší, když se chceme vyhnout hlavním alergenům a překyselovačům součastnosti - pšenici, mléku a cukru - a zabezpečit nejen jim, ale i sobě co nejlepší zdraví a pohodu.

    Příprava pokrmů v raw i neraw variantě.

  • Cena 450,-, v ceně kurzovné, suroviny v BIO kvalitě, ochutnávky
    Kurzem vás provede Markéta Vítková, pátým rokem na živé stravě, maminka desetileté holčičky

Kontakt

Živybar  © 2015-2018